Kövess minket

Bulvár

Folytatódik a csörte MGK és a Slipknot énekese között: „Mi lenne, ha bekapnád az egész f***omat?”

Megosztva

Machine Gun Kelly és Corey Taylor továbbra sem kedvelik egymást. A rapperből lett pop-rock zenész és a metálénekes még tavaly feszültek egymásnak, miután MGK egy koncerten beszólt a Slipknot énekesének, gyakorlatilag leöregezve az egész bandát. Az esemény előzménye az volt, hogy Kelly magára vette Corey általánosságban elmondott véleményét a más stílusokból rockra váltó zenészekről, amit MGK szerint az indukált, hogy lehagyta Corey-t a legutóbbi nagylemezéről, pedig le volt beszélve egy közös dal. A Slipknot frontembere tagadta a vádakat, szerinte pont ő volt az, aki visszautasította a közös munkát, miután rájött, hogy el fogják torzítani a művészetét. Az adok-kapok persze az egyes rajongótáborokat is egymás ellen hangolta, nem csoda, hogy MGK-t később kifütyülték egy rock fesztiválon.

Az egész online és offline hajtépésről most egy rajongó tett fel kérdést Corey Taylornak egy találkozón, az énekes pedig egyértelművé tette, továbbra is él a beef kettejük közt.

Akik nem ismernék a sztorit, MGK nem igazán kedvel engem. Ez engem nem is érdekel. Nem fogom felidézni a teljes történetet, mert felmehettek a netre és utánanézhettek, de annyit elmondhatok: ő továbbra is azt állítja, hogy én kezdtem az egészet. Az igazság az, hogy ő kezdte” – indította a válaszát Corey ilyen óvodai homokozó vita szintjén.

Nem sétálhatsz csak úgy be egy stílusba…az igazság az, hogy ez a stílus nem kapja meg a kellő tiszteletet. Nem tehetsz úgy, mintha te lennél a stílus helyettesítő tanára, miközben úgy teszel, mintha megmondhatnánk nekünk, hogy mit viseljünk, bakancsot, cipőt, papucsot. Mi lenne, ha inkább bekapnád az egész faszomat? Én tisztelem mások bandáit, még akkor is, ha nem ismerem őket, mivel felmennek a színpadra és mindent beleadnak” – mondta, kvázi reagálva arra, mikor MGK kinevette a Slipknotot, amiért még 50 évesen is maszkokban lépnek színpadra. Alább Corey válasza videón.

Corey Taylor’s Q&A. He was asked about the MGK situation. His answer…

Posted by Kris Sterbinsky on Thursday, January 27, 2022

(Loudwire)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés