Kövess minket

Hiphop

Future hivatalosan „Készpénz”-re változtatta a vezetéknevét

Megosztva

Future imádja a pénzt. Amellett, hogy természetesen a szövegeiben rendszeresen megemlíti a zöldhasúakat, a rapper negyedmillió dollárért vállal vendégverzéket, több millió példányban fogynak a lemezei, és 12 ingatlan, luxusautók és egy luxusjacht is a tulajdonában van. Az atlantai rapper bankjegyszeretete ráadásul most odáig fajult, hogy még az új vezetéknevét is a della inspirálta.

A Hot Tones Insta oldal osztott meg egy posztot, miszerint Future megváltoztatta az anyakönyvezett nevét, Nayvadius DeMun Wilburnről „Nayvadius DeMun Cash„-re, azaz mostantól hivatalosan is „Készpénz” lett a vezetékneve. Future meg is osztotta a posztot az Instagram Történetei közt, kvázi megerősítve a hírt. „Megvan a pénz, én vagyok a legnagyobb” – tette hozzá.

A rapper amúgy szeptemberben kb. 75 millió dollárért passzolta le a 2004 és 2020 között készített zenéinek kiadási jogait egy Influence Media Partners nevű cégnek, de már előtte is 62 millió dolláros vagyona volt, így aztán most tényleg úgy érezheti, hogy pénzből van.

(VIBE)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés