Kövess minket

Stílus

Galamb kinézetű kézitáskákat dob piacra a brit divatcég, a JW Anderson

Megosztva

A brit divatcég, a JW Anderson továbbra sem zárja kalitkába a képzelőerejét, hisz a már korábban bemutatott, hordható bmx kormányok és törött gördeszka lapok, valamint a közel 130 ezer forintba kerülő, nyakba akasztható pénisz alakú pénztárca után itt van a következő elborult ötletük: egy galamb formájú kézitáska.

A ’22-es őszi/téli kollekció részeként érkező táska első ránézésre egy igazi galambnak, második ránézésre egy bizsu bolt polcáról lekerülő galamb szobornak tűnik, és csak harmadik ránézésre tűnhet fel, hogy az egyik szárnya felnyitható, a madár begyébe pedig akármit pakolhatunk, ami csak belefér. A szárny mágnessel zárható, belül pedig márkajelzés található.

A 3D nyomtatással készült madártáska mindenféle pánt nélkül érkezik így tényleg úgy kell fogni, mintha egy galambot tartanánk a kezükben, de szerencsére a farka és a lábai által könnyen megtámasztható egy asztalon.

A tömhető galambért keményen a zsebünkbe kell nyúlnunk, 890 dollárért, azaz közel 350 ezer forintért lehet kapni a JW Anderson oldalán, amikor épp nem sold out.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés