Kövess minket

Aztaa

Ganxsta Zolee fogja népszerűsíteni a Honvédséget

Megosztva

Sok minden volt már Ganxsta „Döglégy” Zolee a lassan harmincéves zenei pályafutása során, ám a magyar honvédséggel eleddig nem volt különösebb dolga. A minap viszont Tatára látogatott, hogy közelebbről is szemügyre vegye, miként zajlanak a mindennapok a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandáránál. A veterán gengszter-rapper Lőrincz Gábor dandártábornok meghívásának eleget téve, fogadott kisfia társaságában jelent meg a dandárnál.

"Nagyon tisztelem a magyar katonákat!" – mondta Zana Zoltán, alias Ganxsta Zolee, aki fogadott kisfiával a tatai…

Posted by MH 25. Klapka György Lövészdandár on Friday, September 16, 2022

A találkozó célja, mint azt Facebookon olvashattuk, egyfajta professzionális és baráti kapcsolat kialakítása volt Ganxsta és a Magyar Honvédség egyik legnagyobb szárazföldi katonai szervezete között. Az együttműködés értelemében a rapper nem csak „szimplán” népszerűsítené az alakulatot, hanem a toborzási program aktívabbá tételében is részt venne valamilyen formában. (Valószínűleg egyébként pont azzal, hogy népszerűsíti őket.)

A bejárás alatt Ganxsta megtekintette a laktanya létesítményeit, illetve többféle kézifegyverrel, haditechnikai eszközzel is megismerkedhetett. Váltott néhány szót az dandárban szolgáló katonákkal, majd a nap zárásaként az élményeket egy ebéddel fojtották le, miközben az érintettek még egyszer átbeszélték a jövőbeni lehetséges együttműködés részleteit.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés