Kövess minket

Bulvár

Ghostface Killah meleg fia reményvesztett nyílt levelet tett közzé: „15 éve nem beszéltem az apámmal”

Megosztva

Nyílt levélben szólította meg Ghostface Killah-t az egyik fia, Infinite Coles, aki manapság R&B énekesként dolgozik.

Coles egy több oldalas posztot tett közzé, melyet az apjának címzett, aki állítása szerint elhanyagolta őt és a testvéreit.

Soha nem voltam az a típus, aki az interneten beszél a magánéletéről, a családjáról vagy az érzelmeiről. Ma azonban bepillantást engedek az összetört szívembe, mert olyan elveszettnek és reménytelennek érzem magam, mint még soha. Ghostface Killah, nem igazán akartam ezt tenni; de ezen a ponton már belefáradtam abba, hogy csendben maradjak, és mentsem a jó hírnevedet” – kezdte Coles a levelet.

Elegem van a fájdalomból. A szívem már túl régóta fáj és vágyik arra, hogy te, az ÉN APÁM szeress. Szóval mivel elérhetetlen vagy, talán ez felkelti a figyelmedet” – folytatta.

Coles ezután kifejtette, hogy 15 éve nem beszélt az apjával, pedig ő állandóan ír neki, és hogy az apja már évtizedekkel ezelőtt is hűvösen viselkedett a gyerekeivel. A Wu-Tang tag fia felemlegeti, hogy a lánytestvére mentális sérült, mégsem kereste őt soha Ghostface. Apja viselkedése miatt Coles eleinte gyűlölte önmagát, de később rájött, hogy nem vele, hanem az apjával nem stimmel valami.

Sok éven át gyűlöltem magam miattad, de rá kellett jönnöm, hogy velem semmi baj nincs, de veled nagyon is sok. Még azt sem mondhatom, hogy csak azért vagy egy csődtömeg apa, mert meleg lennék, hisz az összes gyerekedet ignorálod. Néhányat jobban, mint másokat, de válaszokat akarok hallani, hogy miért. Miért szeretsz mindenkit, kivéve a gyerekeidet? Ez undorító, bántó, és megalázó„- írta Coles, majd azzal zárta az üzenetét, hogy nem mások sajnálátára vágyik, vagy apja pénzére, hanem a szeretetére és a figyelmére, amit sosem kapott meg.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés