Kövess minket

Bulvár

Gődény György vita helyett, most már inkább összeütne Majkával

Megosztva

Erős poszt került ki Dr. Gődény György hivatalos Facebook oldalára ma korán reggel, melyben az oltásellenes gyógyszerész, egyben vélemény-, és pártvezér boxolni hívja Majoros Pétert, azaz Majkát.

Tegyünk pontot a dolgok végére! #normálisélet #doktorgodeny #patikus #neverendingstory #becareful #majka

Posted by Gődény György on Sunday, March 13, 2022

 „…Tehát ide figyelj Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy, mégsem mersz velem kiállni egy vitára, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, hogy én egy szteroid-bohóc vagyok. Ugye, ami rajtam van, az felfújt izom. Viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban. Ezt már megláttuk korábban is. Tehát azt mondom akkor neked, hogy mérkőzzünk meg abban. Sportszerű körülmények között. Tehát én egy nagypapa vagyok már, de asszem egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy…” – szól a invitálás doktor Gődény részéről, akivel Majka heves szócsatába keveredett az utóbbi napokban.

Habár a szemben álló felek már üzengettek egymásnak a koronavírus-járvány kezdetén is, most úgy tűnik, szintet léphet az ellenségeskedés közöttük. Az ukrán-orosz háború kapcsán ugyanis Gődény pártja, a NÉP (Normális Élet Pártja) egy közleményt jelentetett meg pénteken, melyben az ukránokra tolta a felelősséget a konfliktus kialakulásában. Véleményük szerint az ukránok agresszíven léptek fel az orosz etnikumú polgárok ellen, valamint kiemelték, hogy a NATO szándékosan provokálja Oroszországot. Erre reagált aztán Majka nem túl cizellált módon, az embereket megvezető, nyomorult csalónak nevezve Gődényt egy hosszú posztban. Ezt követően indultak be igazán az események; Gődény ugyanis nyilvános vitára hívta a rappert, Majka erre viszont csak 150 millió forintért lett volna hajlandó, ,ivel szerinte ennyit húzott „kamupártjával” a korábban választási csalás gyanújába keveredő vírusszkeptikus testépítő-gyógyszerész.

Az egyébként tény, hogy Gődény már négy éve is aktívan politizált, csak akkor még a Közös Nevező néven futó párt listavezetőjeként. A parlamentbe esélyük sem volt bejutni – mindösszesen 3894 szavazatot gyűjtöttek, így nagyjából 153 millió forint kampánytámogatást kellett visszafizetniük az államkincstárnak, erre azonban ezidáig nem került sor. A párt ellen később 13 büntetőeljárást indítottak hamis magánokirat felhasználása, vagyis ajánlóívekkel való visszaélés gyanúja miatt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés