Kövess minket

Hiphop

Goonew anyja megvédte a döntését, hogy kiállítatta a rapper hulláját a búcsúbuliján: „Ő is ezt akarta volna”

Megosztva

Goonew anyja, Patrice Morrow elmondta, hogy cseppet sem bánja, hogy kiállítatta a fia holtestét egy búcsúbulin. A marylandi rappert március 18-án lőtték le egy parkolóban, majd a hétvége során búcsúztató eseményt szerveztek a tiszteletére egy washingtoni klubban, ahol a rapper bebalzsamozott hulláját is felrakták a színpadra. A buliról kikerült videók nagyot mentek a neten, többen nem értették, hogyan bulizhat a család és a barátok egy hulla társaságában.

Morrow viszont kikéri magának a kritikákat, mint a Fox5 csatornának elmondta, a fia is ezt akarta volna, egy boldog utolsó búcsút, nem pedig siránkozást.

A negatív emberek valószínűleg nem is ismernek minket. Fogalmuk sincs az egészről, csak hozzá akarnak szólni mindenhez, amivel amúgy nincs baj. Én elégedett vagyok azzal, ahogy a fiamat elbúcsúztattam. Arra kérek mindenkit, hogy hagyjanak békében gyászolni” – mondta Morrow, és ezt a nézetet az egész család osztja.

A lánytestvére, Ariana Morrow kiemelte, hogy nincs miért magyarázkodniuk, és elengedik a fülük mellett a kritikákat. „Úgy ünnepeltük meg a bátyám életét, ahogy ő is akarta volna. A testvérem egy legenda volt, egy király, és pont így akart volna eltávozni tőlünk” – tett utalást a koronára Ariana, amit a rapper fejére raktak a buli során. „Bunkóság, hogy minket kritizálnak, érzéketlen dolog” -tette hozzá.

Goonew gyilkosát továbbra sem találják.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés