Kövess minket

Aztaa

Graffitisek után kutat a debreceni mentőszolgálat

Megosztva

Mielőtt még valaki félreértené, ezúttal nem bűnügyi eljárás keretein belül vadásznak graffitisekre a debreceni mentők, hanem olyan művészeket keresnek, akik újjá varázsolnák a helyi mentőállomás kissé lelakott udvarát, helyesebben annak kiterjedt falfelületeit.

❗️GRAFFITI TEHETSÉGEKET KERESNEK A DEBRECENI MENTŐK❗️Jó pár éve már, hogy magukat művésznek gondoló fiatalok másztak be…

Posted by Országos Mentőszolgálat on Tuesday, August 23, 2022

Mint a néhány nappal ezelőtti Facebook bejegyzésükben írják: jó pár évvel ezelőtt magukat művésznek gondoló fiatalok beszöktek a Debreceni Mentőállomás udvarára és a garázs falára fújtak fel néhány feliratot. Ezek azonban közel sem arattak osztatlan sikert, így az állomásvezető ötlete nyomán, rendhagyó módon próbálják meg eltűntetni őket, az úgynevezett graffiti projekt életre hívásával.

Ennek keretein belül olyan tehetséges művészeket várnak, akik „a mentők ízlésével azonos graffiti alkotásokkal tehetnék egyedivé a garázst”. Jelentkezni szeptember 15-ig lehet személyesen, vagy az info@mentok.hu e-mail címen. Aki az előbbi megoldást választja, azt a vicceskedvű mentősök kérik, hogy feltétlen a bejárati ajtón keresztül érkezzen.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés