Kövess minket

Hiphop

Gucci Mane leszerződtetett egy rappert a kiadójához, majd 24 óra alatt dobta is

Megosztva

Gucci Mane új előadója rekord kevés időt töltött a rapper 1017 Records nevű kiadójánál, 24 óra alatt mondták fel vele a szerződést.

A Baby Racks nevű rapper mozgalmas egy napjáról az alábbiakat posztolta Guwop a szerdai napon: „Gratulálok Baby Racks-nek, az első előadó, akit egy napon belül leszerződtettünk és dobtunk is. Ez az ember már nem a kiadó tagja„.

Gucci Mane nem részletezte a gyorsan jött szakítás okát, de Baby Racks a szerződése felbontása előtt Houston városát szidta Takeoff halála után, majd a Migos „Versace” című zenéjére utaló posztokat rakott ki, habár ezek nem voltak egyértelműen sértőek az elhunyt rapperre nézve.

Baby Racks amúgy elég könnyedén vette, hogy 24 órán belül független előadó lett belőle, Gucci posztjára Twitteren hálálkodva reagált, megköszönte, hogy Guwop fizette a repülőútját, és hogy a 1017 Records anyavállalata, az Atlantic Records kiállított neki egy csekket. A biztonság kedvéért azért betaggelt több rap mogult is, köztük Yo Gottit, Jeezy-t, és Rick Ross-t is, hátha valamelyikük ad neki szerződést, lehetőleg egy olyat, ami tovább tart egy napnál.

Gucci amúgy anno Instán találta be a georgiai rappert, később aztán közös klipet is készítettek, „Look Ma I Did It” címmel, alább lehet csekkolni.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés