Kövess minket

Hiphop

Gunna is feladta magát a rendőrségen, miután bandatevékenységgel gyanúsították meg

Megosztva

Gunna megadta magát a hatóságoknak egy nappal azután, hogy Young Thugot és 28 a YSL kiadóhoz köthető embert bandatevékenységgel gyanúsítottak meg. A szövetségeik utcai bűnbandaként tekintenek a YSL-re.

A gyanú szerint Young Thug bérelte azt az autót, amit később egy 2015-ös gyilkosságnál használtak, valamint Thugger adott engedélyt arra, hogy az akkor épp börtönben lévő ellenségét, YFN Lucci-t megpróbálják megkéselni a kóterban 2021-ben. A szövetségiek egy 56 vádpontot összesítő paksamétát gyűjtöttek Young Thug kiadójának, a YSL-nek a tagjairól és munkatársairól, de a hatóságok nem kiadóként, hanem a Bloods-al együttműködő utcai bűnbadaként tekintenek a Young Slime Life Records-ra. Utóbbit annyira komolyan gondolják, hogy az iratokban többször hivatkoznak bizonyítékként YSL kiadónál megjelent dalok dalszövegeire, például a Juice WRLD és Young Thug „Bad Boy” kollabra, melyben Thugger arról rappel, hogy már nem ő végzi el a piszkos munkákat, arra van más embere, ő már csak zenél. A szövetségiek továbbá a YSL logót és a „Slatt” szlenget is bandajeleknek tartja.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Gunna-t pontosan mivel gyanúsítják a bandatevékenységen belül, de a Fulton Megyei Kerületi Ügyész egy sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a 28 gyanúsított közül biztosan van olyan, akire életfogytiglant kérnek majd.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés