Kövess minket

Film

Gyerekműsort indított Snoop Dogg „Doggyland” címmel

Megosztva

Snoop Dogg újabb területen próbálja ki magát, ezúttal gyerekeknek készít műsort – írja a CNN.

A rapper az Emmy-jelölt producerrel, Claude Brooks-szal állt össze egy „Doggyland – Kids Songs & Nursery Rhymes” című animációs showra, ahol színes kutyakarakterek táncolnak, énekelnek és rappelnek, miközben tanítják is a kisgyerekeket, például a osztozás fontosságára. A targetált közönség a legkisebbektől egészen a 8 éves kölkökig terjed. Az epizódokat, melyből egyelőre négy darab létezik, a YouTube-ra töltik fel.

Snoop az egyik, eléggé rá hasonlító kutya, Bow Wizzle hangját kölcsönzi, ő egyfajta apafigura a csapatban, míg a többiek közt vannak pörgősebb, érzelmesebb, és kalandvágyóbb karakterek is.

Apaként és nagyapaként mindig is fontos volt számomra, hogy pozitív és előremutató környezetet teremtsek a gyermekeknek. Mindenképp a YouTube-re akartuk kirakni a show-t, mert így minden kisgyermekhez el tudunk jutni, teljesen ingyen” – mondta Snoop, aki hozzátette, hogy mindig is nagy álma volt egy gyerekműsor létrehozása.

A gyerekek ráadásul most már Snoop saját bejáratú gabonapelyhét, a „Snoop Loopz„-t is ehetik reggelente, miközben csodáló szemekkel nézik a rappelő kutyákat, hisz természetesen már ez is létezik, méghozzá gluténmentes kiadásban.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés