Kövess minket

Hiphop

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítják Rowdy Rebel testvérét, a brooklyni rappert, Fetty Lucianót

Megosztva

Őrizetbe vették előző héten Fetty Lucianót, igazi nevén Remy Marshallt, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy házibuliban lövöldözött, megsebesítve három embert. Luciano a New York-i hiphop kollektíva, a Bobby Shmurda és Rowdy Rebel által alapított GS9 tagja, egyben az utóbbi testvére.

Az eset még július 10-én történt, a New York Post információ szerint Luciano egy közel 200 fős privát eseményen vett részt Long Islanden egy luxushotelben, a medencés buli egy pontján konfliktus és verekedés tört ki, a dulakodókat egy biztonsági őr próbálta szétválasztani. Ekkor került elő a fegyver, Luciano több lövést is leadott, aminek következtében három ember könnyebben megsérült. A lövöldözés után pánik tört ki, mindenki menekülni kezdett.

A 26 éves rappert tiltott fegyvertartással és gyilkossági kísérlettel gyanúsították meg, 200 ezer dollárban állapították meg az óvadékát. A rapper letartóztatása után Rowdy Rebel gyorsan kidobta testvére új klipjét a YouTube csatornájára, ha már úgyis forró téma jelenleg Luciano.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés