Kövess minket

Stílus

Gyorséttermi divat: „Wrapuette” néven ad ki kézitáskát a KFC, amibe épp belefér egy csirkés wrap

Megosztva

Csirkeillatú Crocs klumpa, csirketartó bucket hat és anime esztétikájú saját videójáték után ismét új kiegészítővel rukkolt elő az újabban divat felé is kacsingató KFC.

Ahogy a Highsnobiety írja – és ahogy párszor már mi is közöltük -, tombol a Y2K-trend, avagy a kétezres évek divatja épp a reneszánszát éli, ami pillangós cuki felsők, alacsony derekú farmerek, szétroncsolt, trashy, retró vizuálok, flip phone-ok és aranyos kistáskák képében mutatkozik meg leginkább a fashion frontján.

Ez a hullám tarolta le most a gyorséttermek unvierzumát is: a KFC úgy döntött, elkapva a korszellemet ideje kiadniuk a saját baguette táskájukat (egy többnyire kisméretű, íves kialakítású kézitáska-típus), ami a Y2K öltözködés egyik alapkelléke.

A híres baguette bag

A dropot új, 2 fontos Twister Wrap menü ajánlatuk megjelenésével kötötték össze, így a táska nevében is szerepel a wrap szó. A termék így mint „Wrapuette bag” fut, amit úgy árulnak, – és itt jön a csavar a sztoriban -, hogy épp elfér benne egy csirkés wrap.

Pont így:

Lényegében egy táskaként hordozható piros uzsisdobozról van szó, ami a leírás alapján minőségi olasz bőrből és Savile Row szabási eljárással készült.

A Wrapuette-en szerepel a logóról ismert Sanders ezredes arca is, emellett a brand három betűje is ezüstös színben, ami miatt végképp úgy néz ki a termék, mint egy high fashion darab.

A bag ára 198 font, vagyis közel 90 ezer forint. A magas ár viszont nem megy rossz célra: a bevételeket a KFC a KFC Foundationnek küldi el – a kezdeményezés célja pénzügyi támogatást nyújtani hátrányos helyzetű tanulóknak és alkalmazottaknak akik a felsőoktatás felé vennék az irányt.

Ha megkaparintanád a csirkés táskát, itt lehet rá feliratkozni a KFC oldalán a Join Waiting List feliratra kattintva.

(Highsnobiety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés