Kövess minket

Aztaa

Gyűlöletbeszéd miatt nem adják le LeBron James műsorának Kanye Westtel készített interjúját

Megosztva

Kanye West továbbra sem bír leállni az összeesküvés-elméletekkel tarkított zsidózással. A rapper és dizájner épp random interjú-turnét tart, mivel letiltották a közösségi oldalakon, ezért így próbálja eljuttatni néha zavaros gondolatait a világ felé. Ye leült beszélgetni a Fox News egyik műsorvezetőjével, beszélt egy francia újságíróval, nemrég pedig LeBron JamesThe Shop„nevű beszélgetősműsorában vendégeskedett, de az interjút végül nem fogják leadni.

A show egyik producere, Maverick Carter egy közleményt juttatott el a Hollywood Reporter-nek, amiben elárulta, hogy tegnap felvettek egy epizódot Kanye Westtel, amit már hetek óta teveztek. Végül úgy döntöttek, hogy a műsor nem kerül adásba, pedig egy előzetes telefonbeszélgetésnél még úgy tűnt, hogy tisztelettudó párbeszédet tudnak folytatni.

„Sajnálatos módon a műsorban gyűlöletbeszéddel felérő dolgokat mondott, és veszélyes sztereotípiákat ismételgetett. Emiatt úgy döntöttünk, hogy nem adjuk le ezt az epizódot. A The Shop támogatja a különböző nézőpontokat, de zéró tolerancia van nálunk érvényben mindenféle gyűlöletbeszéddel kapcsolatban, és nem akarunk platformot adni a gyűlöletnek” – szól a közlemény, mely nem tér ki pontosabban arra, hogy Ye miket mondott, de tekintve, hogy korábbi botrányos nyilatkozatai a zsidó embereket érintő összeesküvés-elméletek voltak, vélhetően itt is hasonlók hangzottak el.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés