Kövess minket

Zene

Ha nem ismered G.W.M-et, nem hallgatsz jó magyar zenét – állítja Kulcsár Edina

Megosztva

G.W.M nemrég egy Instagram poszttal érzékeltette a dominanciáját a magyar zenepiacon, azon belül is a YouTube platformon.

A rapper a napokban új videóval jelentkezett, „Megcsináltad” címmel, mely rögtön az első helyre ugrott a Felkapott listában, és jelenleg is ott tanyázik, miközben hamarosan átlépi az egymilliós nézettséget. „A matek az matek! Legnépszerűbb előadó. Legfelkapottabb videoklip. Ahogyan ez lenni szokott” – írta a posztjához, melyből kiderül, hogy T. Danny-t, sőt még L.L. Juniort is leelőzte, ByeAlex és a Sleppjéről nem is beszélve.

A trekket sokan közelről fülelték, hátha elcsípnek benne a zenésztől pár utalást a házassága szétbomlásáról, majd a Kulcsár Edinával fellángoló szerelméről, melynek híre futótűzként ment végig a magyar médiában, azóta is újabb és újabb hullámveréseket okozva, igazi folytatásos eposszá emelve a láv sztorit.

Ezek után talán nem meglepő, hogy a kommentszekcióban a gratulációk mellett megjelentek fanyalgó hangok is, akik azt pedzegették, hogy G.W.M csak azért ment ekkorát új videójával, mert a Kulcsár Edinával való szerelmi drámája átitatta a magyar emberek mindennapjait, így kvázi kénytelenek voltak lecsekkolni a klipet, már csak kíváncsiságból is, ami azért elég „nem szoktam TV-t nézni, de mégis láttam az összes Győzike részt” érvelésnek hangzik így elsőre.

Egy-egy beszólásra a zenész is reagált röviden, de mint a Blikk kiszúrta, új barátnője, a volt szépségkirálynő is megjelent a kommentszekcióban, bevédve barátját, méghozzá az alábbi szavakkal:

„Persze! Hirtelen visszamenőleg több tízmillió nézettsége lett az összes számán… Az, hogy nem ismerted, az csak annyit árul el rólad, hogy nem hallgatsz jó magyar zenét, amivel persze nincs semmi baj! Azt hallgatsz amit csak szeretnél, de azért ne képzeld, hogy te vagy az origó! Nem abból indul ki a magyar zeneipar, hogy TE hallottál-e valakiről vagy sem!

Milyen ember ő? Mert ha valaki tesz a boldogságért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember? És azért hazudtolja meg a szerelmet, amit irántam érez, mert a gyerekei anyja felnézett rám? Nyugi… nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból, ami nyilván a gyerekeknek sem volt jó! Ezután (nem közben) pedig összejöttünk. A fotón szereplő számokkal pedig lehet… de ez nem csak most van így! Ha tetszik ha nem, ha szereted ha nem, ha tudtad ki ő, ha nem, (ahogy G.w.M. mondta) a matek az matek!”

A tanulság tehát, ha nem tudod ki az a G.W.M, akkor nem hallgatsz jó magyar zenét.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés