Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Beyoncé, Wiz Khalifa, Soulja Boy, és a $uicideboy$ új albumait

Megosztva

Beyoncé – „Renaissance

Hat évvel az előző szólólemeze után Beyoncé visszatért egy új projekttel, mely a „Renaissance” címet kapta. Az album az énekesnő elmondása alapján egy három felvonásos projektnek a kezdete. A 16 számos, egy órás lemezen Tems, Grace Jones, és Beam vendégszerepelnek, míg az alapokat JAY-Z, Drake, the Neptunes, The-Dream, No I.D., Hit-Boy, Syd, Mike Dean, 070 Shake, Skrillex, Big Freedia, Labrinth, Lucky Daye, Raphael Saadiq, BloodPop, és AG Cook készítették többek közt. A lemez erősen merít a house és disco világából, ami a hangzást illeti.

Wiz Khalifa – „Multiverse

Hetedik nagylemezét jelentette ma meg Wiz Khalifa, „Multiverse” címmel. A projektnek Hitmaka volt a vezető producere, de Scott Storch és Bankroll Got It is biztosítottak alapokat a szmokis rappernek. A lemezen Girl Talk, és THEY. is vendégszerepelnek. Wiz elmondása szerint a mai zenék gyakran egysíkúak, ezért ő ki akart törni a skatulyákból és egy diverz projektet akart összerakni, ahol különböző zenei inspirációit tudja megélni.

$uicideboy$ – „Sing Me a Lullaby, My Sweet Temptation

A New Orleans-i horrocore duó kivételesen nem egy EP-t, hanem egy teljes LP-t dobott le, „Sing Me a Lullaby, My Sweet Temptation” címmel. A 13 számos dallista ellenére a hangzás a szokásos trippy, gördeszkázás utáni betépős vibe, sok-sok bólogatós zenével.

Soulja Boy – „Soulja World 2

Tegnap ünnepelte 32. születésnapját Soulja Boy, ma pedig egy új albummal, a „Soulja World 2„-vel ünnepel. Vendégek egyáltalán nincsenek a projekten, így aztán 16 számnyi színtiszta Souljázást kapunk.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés