Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg DJ Drama, Jeezy, Snoop Dogg, NBA YoungBoy, Gucci Mane, Xavier Wulf új albumait

Megosztva

Jeezy & DJ Drama — „SNOFALL

DJ Drama nagyot ment a mai nap, rögtön három projektet is ledobott, az elsőt Jeezy-vel, a kokainrapperek egyik királyával. A páros utoljára 2012-ben állt össze, de az új SNOFALL című projekt ugyanolyan kellemesen friss érzést ad a hallójáratoknak. A trap egyik pionírjaként megismert Jeezy teret engedett az újhullámnak is, ezúttal Lil Durk, EST Gee és 42 Dugg dolgoztak vele.

Snoop Dogg & DJ Drama — „Gangsta Grillz: I Still Got It

Mondtuk, hogy DJ Drama nagyot ment a mai nap, hisz itt van a második közös projekt, méghozzá Snoop Doggal. A Gangsta Grillz mixtape sorozatnak igazi történelme van, Lil Wayne, Fabolous, Ludacris, Gucci Mane csak pár rapper, akik összefogtak anno a Dramaval, most pedig Snoopon a sor. A párosítás tökéletes, de Juicy J, Dave East, Seddy Hendrix, Trinidad James, és Kurupt, valamint Daz Dillinger is besegítettek.

NBA YoungBoy — „Ma’ I Got A Family

És akkor a végére még egy DJ Drama kollab, egy Gangsta Grillz szpesöl NBA YoungBoy-jal, az egyik legkeményebben dolgozó rapperrel az iparban. A lemez egy cuki borítót kapott, ahol YoungBoy méretes családjának új jövevényei, valamint barátnője látható. A projekten Yeat és Nicki Minaj is feltűnnek. YoungBoy-nak amúgy ez már a hatodik (!!) lemeze idén és állítása szerint azt tűzte ki célként, hogy összesen tizet ledob januárig. Meglátjuk sikerül-e neki.

Gucci Mane — „So Icy Boyz 22

YoungBoy felfutása előtt egyértelműen Gucci Mane volt a legszorgalmasabb hiphop előadó, az ember kettőt pislogott és ő máris ledobott egy új mixtape-et. A trapper a családalapítás óta kicsit lenyugodott, de azért így is érkeznek tőle projektek, a legújabb „So Icy Boyz 22” című lemeze például 50 dalt tartalmaz, tehát majdnem olyan, mintha emberünk ledobott volna rögtön 4 albumot egyszerre. Sebaj, előttünk a hétvége, azalatt ki lehet pörgetni.

Xavier Wulf — „Blood Shore Season 3

A memphisi hangzást preferálók is találhatnak ma kedvencet, korábbi Raider Klan tag Xavier Wulf ugyanis új, könnyen fogyasztható tízszámossal tért vissza. Halloweeni playlistbe már mehet is az összes zene, vagy ha viszünk virágot a nagymama sírjához a temetőben, akkor is szólhat ez a fülesben.