Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Joey Bada$$, Lil Uzi Vert, Rico Nasty, RZA új albumait

Megosztva

Joey Bada$$ – ‘2000

A hét legnagyobb megjelenése egyértelműen Joey Bada$$ harmadik, „2000” című stúdióalbuma, mely egy kis nyári tologatás (júniusban jött volna eredetileg) után végre megérkezett. A projekt gyakorlatilag az ‘1999‘ című debütáló mixtape-jének a folytatása, és a rapper szerint autentikus és klasszikus Joey hangzást kap mindenki, aki a lejátszás gombra kattint a közel egy órás lemeznél. A közreműködők közt Westside Gunn, Diddy, JID, és Larry June is ott vannak.

Lil Uzi Vert – ‘Red & White EP

Lil Uzi Vert az elmúlt héten minden nap megáldotta a fanjait egy-egy friss dallal, mely most péntekre az új EP-je teljes megjelenésében csúcsosodott ki. A „Red & White” projekt egyfajta visszatérés a ” SoundCloud érához”, kilenc dalt tartalmaz, közreműködők nélkül. Uzi az EP után a P!NK lemezt fogja ledobni, de annak egyelőre nincs megjelenési dátuma.

RZA – ‘Bobby Digital and The Pit of Snakes

RZA, pontosabban az alteregója, Bobby Digital visszatért, méghozzá egy rövid kis lemezzel, mely a legendás Wu-Tang tag új képregényének, a Bobby Digital and The Pit of Snakes: Pit of Snakes-nek a hivatalos zenéje. Aki egy kis chill rock és rap találkozásra vágyik a hétvégén, az semmiképp ne hagyja ki ezt a projektet.

Rico Nasty – ‘Las Ruinas

A punk attitűddel átitatott hiphop zenét ezen a héten Rico Nasty reprezentálja, akinek a „Las Ruinas” már a második stúdióalbuma. A stílushatárokat nem ismerő előadó ezúttal is néha arcbamászó, néha arcot lerúgó stílusban üvölti a sorait, de az agresszívebb darabok mellett talált helyet hyperpop, dance rap, sőt még balladáknak is.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés