Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Lil Durk, Benny The Butcher, Dave East új albumait

Megosztva

Friss albumokkal jelentkezett a chicagói Lil Durk, a Griselda tag Benny The Butcher, és a New York-i MC, Dave East is. Pénteki albummustra.

Lil Durk – „7220”

Hetedik nagylemezénél tart a chicagói rapper, Lil Durk. Az album eredetileg február végén droppolt volna, de Durkio kitolta a megjelenést és rápirított mindenkire, aki mer egy napra kerülni vele. Emberünk ezútal is hozza a dallamosabb drill zenéket a projektjén, de vannak itt szerelmes dalok, utcahimnuszok, és klubzenék is. A 45 perces cumón feltűnik Durk mellett Future, Gunna, Summer Walker, és a country zenész, Morgan Walker is.

Benny The Butcher – „Tana Talk 4

Griselda és Black Soprano Family tag, Benny The Butcher folytatja a „Tana Talk” nevű sorozatát, mely már a negyedik kiadásnál tart. A 12 számos projekten természetesen ott vannak jóbarátai,  Westside Gunn, és Conway the Machine, de Diddy és J. Cole is szerepelnek a cuccon. Ez Benny első lemeze a Def Jam kiadónál, ahova tavaly novemberben írt alá. Snoop Dogg nemrég azt nyilatkozta, hogy segítette a rappert, hogy a lehető legtöbb pénzt sajtolja ki a dealből, szóval most biztos árgus szemekkel figyelik, mekkorát megy a „Tana Talk 4„.

Dave East – HDGIH

Kelet-harlemi rapper, Dave East is új lemezzel jelentkezett ma. A lírikus utcarappet tökélyre fejlesztő East ezúttal olyan neveket gyűjtött maga mellé a fél órás projektre, mint Method Man, Benny The Butcher, Trae Tha Truth, Kalan.FrFr, vagy épp a soulosabb vonalat képviselő Musiq Soulchild és Anthony Hamilton.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés