Kövess minket

Zene

Hallgasd meg MGK, Denzel Curry, Latto, és NIGO új albumait

Megosztva

Machine Gun Kelly – ‘Mainstream Sellout

A jelenleg egyik legmegosztóbb előadó, Machine Gun Kelly ledobta új, ‘Mainstream Sellout‘ című albumát. MGK folytatja az előző, ‘Tickets to My Downfall‘ című lemezével indított pop-punk hangzást, a Blink-182 dobosával, Travis Barkerrel az oldalán, de ezúttal kever bele egy kis hiphopot is, hisz a lemezen Gunna, Lil Wayne, és Young Thug is feltűnnek. A közreműködők listáját erősíti még Willow, Oliver Sykes a Bring Me the Horizonból, Iann Dior, Blackbear, Landon Barker, és MGK jóbarátja, Pete Davidson is, utóbbi csak egy átvezetőben hallható, kissé torz hangon.

Denzel Curry – ‘Melt My Eyez See Your Future

Közel három év elteltvével jelentkezett új projekttel a floridai rapper, Denzel Curry.A rapper ötödik stúdióalbuma, a ‘Melt My Eyez See Your Future‘ 14 számot tartalmaz, olyan vendégelőadókkal megtöltve, mint T-Pain, 6lack, Rico Nasty, JID, Jasiah, 454, vagy épp Slowthai. A beatekért többek közt FnZ, Thundercat, JPEGMafia, és Kenny Beats feleltek. Denzel a lemez megjelenését egy új korszakként írta le, állítása szerint itt most teljesen magát adja, különböző alteregók helyett.

Latto – ‘777

Atlantai rapper, Latto, azaz korábbi nevén Mulatto, második nagylemezével jelentkezett. Latto az új, „777” projektjén is halad tovább a Cardi B által kikövezett úton, magabiztos trap slágerek és poposabb, valamint érzelmesebb dalok keverednek a projekten, melyen 21 Savage, Lil Durk, Lil Wayne, Childish Gambino, és Kodak Black is vendégszerepelnek.

NIGO – ‘I Know NIGO!

Két évtizednyi pihenő után itt van a Bape-alapító NIGO második albuma. A lemez iszonyat sok nagy nevet vonultat fel, Kid Cudi, Pusha-T, Tyler, the Creator, ASAP Rocky és Ferg, Lil Uzi Vert, Pop Smoke, Pharrell, Gunna mind szerepelnek rajta, az A-listás előadókkal telepakolt válogatáson tehát NIGO mintegy kurátorként dolgozott.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés