Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Nas, GloRilla, és Yung Bleu új albumait

Megosztva

Nas – „King’s Disease III

Rap legenda, Nas visszatért az immár trilógiává nőtt „King’s Disease” új részével. A rapper ezúttal is Hit-Boy-jal dolgozott a projekten, mely bónusz dallal együtt 17 számot tartalmaz, közreműködők nélkül. Az első King’s Disease lemez Grammy-díjat kapott, a másodikat jelölték, meglátjuk a harmadik milyen elismerésben részesül.

GloRilla – „Anyways, Life’s Great…

A női rapperek közül is kiemelkedik jelenleg GloRilla, aki az elmúlt egy évben hatalmasat ment, köszönhetően főleg az „F.N.F. (Let’s Go)” című slágerének, amiből Cardi B és a City Girls is csinált remixet. Új projektje előfutáraként ledobta a „Tomorrow 2” című trekket, amin Cardi B is szerepelt, ez még az amerikai kislemezlista felső tízesébe is bekerült, tehát egyértelmű, hogy GloRilla iszonyat forró jelenleg. Legújabb „Anyways, Life’s Great…” című EP-jén kilenc dal található, köztük a már említett slágerek és a rá jellemző dél-keleti flow.

Yung Bleu – „TANTRA

A tavalyi deütáló nagylemeze után most itt a folytatás Yung Bleu számára, hogy bizonyítsa, nem szabad őt elfelejteni, hiába bukkanak fel mindig friss előadók a szcénában. Az R&B és trap hangzást keverő 28 éves előadó TANTRA című második stúdióalbuma 17 számot tartalmaz, és olyan vendégelőadókat, mint Nicki Minaj, Lil Wayne, Ne-Yo, Kelly Rowland, Fivio Foreign, Ty Dolla $ign, vagy épp French Montana.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés