Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg NAV, Yeat, Ari Lennox új albumait

Megosztva

Nem igazán lehet lemez-dömpingnek nevezni a most pénteki albummegjelenéseket, de azért ebben a sovány, három projektes felhozatalban is találni izgalmas és hallgatásra érdemes pillanatokat.

NAV – „Demons Protected By Angels

A kanadai rapper és producer, NAV már a negyedik stúdióalbumánál tart, ahol ismét hozza a monoton hangú, de közben kellemesen rágógumi ízű trap zenéket. A 19 számos projekten többek közt Lil Uzi Vert, Travis Scott, Lil Baby, Don Toliver, Future, Lil Durk és Gunna (#free!) is feltűnnek, ezt a felhozatalt látva pedig mindenki el tudja dönteni, hogy érdemes-e a lejátszás gombra kattintania.

Yeat – „Lyfë

Virális hiphop szenzáció, Yeat egy friss EP-vel áldotta meg fiatal rajongóit, mely a „Lyfë” címet kapta. A projekt az oregoni rapper következő nagylemezének az előfutára, 12 világmegváltó számot tartalmaz, és egy Lil Uzi Vert kollabot a nyitódalon. Ha a Humanában turizás utáni ketaminozás zenei album lenne, ez lenne az.

Ari Lennox – „age/sex/location

Újabb kiadvány érkezett a sűrű időszakot megélő Dreamville kiadótól, ezúttal a modern és szexi R&B egyik kiemelkedő előadója, Ari Lennox dobta le második nagylemezét. A lélekkel teli projekt egy pillanatra sem billen ki a hangulatból, amit a vendégek, Summer Walker, Lucky Daye, és Chlöe is csak megerősítenek.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés