Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Quavo & Takeoff, G Herbo, és NBA YoungBoy új albumait

Megosztva

Quavo & Takeoff – „Only Built For Infinity Links

A duóra apadt Migos, azaz Quavo és Takeoff ledobtak egy közös nagylemezt, beelőzve ezzel a csapatból látszólag kiváló Offset második szólólemezét. Az Only Built for Infinity Links lemez több utalást is tartalmaz a hiphop híresebb párosaira, a borító például egy OutKast „Stankonia” parafrázis, míg a projekt címe Raekwon 1995-ös Only Built 4 Cuban Linx projektjére hajaz, amin Ghostface Killah vendégszerepelt. A lemezen Mustard, YoungBoy Never Broke Again, Young Thug, Gunna, Gucci Mane, Summer Walker, és Birdman is vendégszerepelnek, a hangzás pedig tipik Migos fless, csak hát Offset verzéi nélkül.

YoungBoy Never Broke Again – „3800 Degrees

A szcéna egyik legkeményebben dolgozó rappere, NBA YoungBoy újabb lemezzel lepte meg a fanjait. A Baton Rouge-i nagycsaládos rapper, ezúttal még vendégeket is felengedett maga mellé a fél órás projektre, Mouse On Tha Track, Shy Glizzy, és E-40 személyében. YoungBoy a megjelenés előtt pár posztban rakta magát főnök módba, kijelentve, hogy azt szeretné, ha mindenki ellene lenne, mert szüksége van motiváló, „úgyis megmutatom nektek” energiákra.

G Herbo – „Survivor’s Remorse: A Side

Chicagói rapper, G Herbo az utcán elesett barátai és családtagjai előtt tiszteleg új albumával, akiket túlélve a siker nem annyira édes, mint lehetne. A drill egyik már-már nagyöregje két részre bontotta az új projektjét, a most megjelent A oldalon 12 szám található, Future, Jeremih, Benny the Butcher vendégszerepléseivel, míg a B oldal hétfőtől lesz hallgatható.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés