Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Saweetie, Roddy Ricch, Busta Rhymes, BROCKHAMPTON, és Key Glock új albumait

Megosztva

Saweetie – „The Single Life

Kaliforniai rapper, Saweetie ledobott egy új EP-t, mely a debütáló stúdióalbumának, a „Pretty Bitch Music„-nek az előfutára. A „The Single Life” már a címében is utal arra, hogy Saweetie elejt pár rímet a Quavóval való kapcsolatáról, illetve a rapperrel való szakításról, pont ahogy a Migos rappere is tette legutóbbi zenéiben. A hat számost EP-n nincsenek közreműködők, de a debüt lemezre ez már biztos nem lesz igaz.

Roddy Ricch — „Feed Tha Streets 3

Roddy Ricch karrierje érdekes időszakot él épp át. A comptoni rapper üstökösként robbant be a szcénába a 2019-es „The Box” című slágerével, melynek sikere az égig emelte őt. A 2021-es második lemeze megjelenésekor viszont keserű felismeréssel kellett szembenéznie, minél magasabban vagy, annál nagyobbat lehet bukni. A Live Life Fast” ugyanis a rajongók is a kritikus számára is csalódás volt, méghozzá akkora, hogy Roddy azonnal reagált, stúdióba vonult és dolgozott tovább, hogy bizonyíthasson. Ebből a bizonyítási vágyból egy felejthető EP, most pedig a „Feed Tha Streets” sorozatának harmadik része született meg. A lemezen Lil Durk és Ty Dolla $ign is szerepelnek.

Busta Rhymes – „The Fuse Is Lit

Továbbra sem pihen az immár 50 éves New York-i legenda, Busta Rhymes, aki egy új, „The Fuse Is Lit” című EP-vel tért vissza. Aki gyors rímekre vágyik, az itt biztosan megtalálja a számítását, de Busta bőven többet mutat fel a nosztalgiavonatnál, belefér tőle egy kísérletezés is. Rap veterán Big Daddy Kane és Griselda alapember, Conway the Machine is feltűnnek a projekten.

BROCKHAMPTON – „The Family” & „TM

Utolsó albumaihoz érkezett el a BROCKHAMPTON rap/fiúcsapat. Búcsúzóul rögtön két projektet is ledobtak, így összesen több mint egy órányi wavy bólogatásra van lehetőségük a fanoknak. Jöhetnek a szólóanyagok.

Key Glock – „PRE5L

Egy éve halt meg Young Dolph, a memphisi szcéna kiemelkedő rapperre, eme szomorú évforduló alkalmából pedig barátja és kollabtársa, Key Glock ledobott egy friss EP-t. Veszélyes hangulatok hat dalba sűrítve.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés