Kövess minket

Aztaa

Hamarosan magyarul is elérhető lesz Snoop Dogg szakácskönyve, „A Kutya vacsorája”

Megosztva

Bő négy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy kis hazánkba is megérkezzen a nagy Snoop Dogg eleddig egyetlen szakácskönyve, melyről anno mi magunk is megemlékeztünk. A rapper által jegyezett, From Crook To Cook könyv az Alexandra kiadó gondozásában jelenik meg hamarosan magyar nyelven, A Kutya Vacsorája címmel. Az összesen 192 oldalas, Keszler Barbara által fordított könyvben Snoop kedvenc receptjei sorakoznak fel a könnyen elkészíthető rágcsáktól egészen a jóval időigényesebb főételekig. A rapper mindemellett a pénztárcánkra is gondol, hiszen számos, kevés pénzből kihozható ételköltemény is szerepet kapott, ami ebben a spórolós időszakban még külön jól jöhet a kulináris élvezetek elkötelezett híveinek.

A Kutya vacsorája egyébként most akciósan előrendelhető a kiadó honlapján 6649 forint ellenében, míg a bolti ár 9499 forint lesz majd.

Végezetül közreadjuk a könyv fülszövegét, amely már önmagában is elég „laktatóra” sikeredett. Íme:

„Gondolkodtál valaha is azon, mit esznek a nagykutyák?

LÉPJ BE DOGG KONYHÁJÁBA!

A rapperlegenda megosztja veled a TUDÁST.

Na nem rappelni tanítalak, arra születni kell. Csak szimplán enni, főzni, vendégül látni. Bevezetlek a konyhámba, megmutatom a kamrámat, a hűtőmet, elárulom, mik a kedvenc rágcsáim. Megtanítalak koktélt keverni, laktató reggeliket, ebédeket, vacsorákat üthetsz össze velem. Elmesélem, mit burkolok, ha sietős a dolgom, és azt is, hogy milyen fain kajákkal találkozom egy-egy turnén, amiket aztán megpróbálok otthon lemásolni. Megosztom veled a Broadus család ünnepi lakomájának titkait, és arról is dumálok, hogy megy nálunk a meccsnézés vagy a dominóparti. Az összeröffenésekhez még playlistet is csináltam, mert zene nélkül tré a buli. Vannak olcsó és egyszerű kaják, és vannak burzsujabb cuccok is, ha villantani akarok. Dobd be a kosárba a könyvet, és egyél-igyál úgy, mint egy igazi rapsztár!”

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés