Kövess minket

Aztaa

Hát persze, hogy Elon Musk és Grimes második közös gyermekének is űrlény neve van

Megosztva

A milliárdos üzletember és feltaláló, Elon Musk és Grimes titokban bevállaltak még egy gyermeket, annak ellenére, hogy elvileg tavaly szeptemberben szakítottak.

Az énekesnő a Vanity Fair-nek nyilatkozva elmondta, hogy azért tartották titokban a kicsi decemberi érkezését, mivel magánügyként akarták kezelni a kislányt. Grimes a lapnak azt mondta, hogy otthon csak szimplán úgy hívják a lányt, hogy „Y”, de a teljes neve:

Exa Dark Sideræl Musk

A pár tehát ezúttal is egy sci-fi / fantasy regény karakterére hasonlító nevet választott a gyermekének, pont úgy, ahogy a 2020-ban született fiúknál, X Æ A-12-nél. Az énekesnő magyarázata szerint az „Exa” egy szuperszámítógép terminológusból, az exaFLOPS-ból jött, a „Dark”, azaz a sötétség a gyönyörű ismeretlent hivatott jelképzezni, míg a „Sideræl”, azaz a sziderikus elfnyelven a csillagokkal kapcsolatos keringési időt jelenti.

Grimes arról is beszélt, hogy az első terhessége során komplikációk léptek fel, és a megmaradt félelem miatt béranya szülte meg a második gyermeküket.

Musk tavaly azt nyilatkozta, hogy félig külön élnek Grimes-zal, de továbbra is szeretik egymás és sokat találkoznak, baráti a kapcsolatuk. Most Grimes a Vanity Fair-nek azt mondta, hogy továbbra is külön élnek, de már újra együtt vannak, és habár Musk a”pasija”, nem akarja beskatulyázni a kapcsolatukat.

(Pitchfork)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés