Kövess minket

Hiphop

Hatalmasat esett Post Malone koncert közben, kórházba került

Megosztva

Idő előtt be kellett fejezni Post Malone új turnéjának egyik koncertjét, miután a zenész egy hatalmasat tanyált a színpadon, beütve a mellkasát.

Mint az alábbi videón látható Posty épp a „Circles” című dalát adta elő St. Louisban, mikor rossz helyre lépett, gyakorlatilag rázuhanva a teljes felsőtestével a kemény színpadra. Az esés nagyon fájhatott, mert a zenész iszonyatosan szenvedett, szerencsére hamar megérkeztek a biztonságiak, hogy segítsenek rajta.

A baleset után még visszament a színpadra, egy kis backstage pihenés után, kapott is a közönségtől egy sört, folytatta a koncertjét, de nem nyomta le végig.

Malone később a kórházból jelentkezett be, megköszönve a rajongói támogatását, egyben elmesélve, hogy konkrétan az történt, hogy elfelejtette, van a színpadon egy csapóajtó, amibe sikeresen belelépett. A lyukon keresztül jönnek fel a hangszerek, amiket a koncertje akusztikus részéhez használ. Posty erős fájdalomcsillapítókat kapott és állítása szerint folytatja a turnéját, plusz azt is megígérte, hogy a következő St. Louis-i koncertjére egy 2 órás show-val érkezik, bepótolva az elmaradt számokat.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés