Kövess minket

Hiphop

Hibrid már 90%-ban felépült az agyvérzéséből, reméli hamarosan színpadra állhat

Megosztva

Hibid állítja, már 80-90 százalékban felépült a tavaly decemberi agyvérzéséből, melynek következtében újra kellett tanulnia járni.

A Teswér formáció rappere egy hete egy visszatérő klippel jelentkezett „Harcokban” címmel, mely habár négy éve a fiókban várta a megjelenést, egyes sorai jól reflektálnak az átélt nehézségekre. „Vidd a hírem, hozd a lét, mosolyogjuk meg a halált” – rappeli Hibrid az első verzében.

Napról napra jobban vagyok, a sétát kell még erőltetnem. Nyomom a gyógytornát, úgy 80-90 százalékos vagyok a régi önmagamhoz képest, de lesz ez még száz százalék. Az életmódváltás egy újabb harc lesz” – ezt már a Blikknek nyilatkozta a rapper a jelenlegi állapotáról. A teljes gyógyulás tehát már nincs olyan messze, az új klipben Hibrid ezt szimbolizálva fel is áll a kerekesszékéből, amit hónapokig használnia kellett, miután a bal lába lebénült az agyvérzés következtében. A visszatérő trekk után a rapper következő célja, hogy ismét színpadra állhasson és koncertezni tudjon, reméljük erre minél hamarabb lehetősége lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés