Keresés

6ix9ine ismét a régi és a spicliskedésén poénkodik Instagramon

Offmedia- 2020.04.06. 16:23
6ix9ine visszatért és humoránál van.
Tekashi 6ix9ine a szabadulása óta biztosan csekkolta és imádta azt a sok mémet, amit róla készítettetek, hisz első közösségi oldalas megnyilvánulásában rögtön a saját spicliskedésén poénkodik.

A rappert előző héten engedték el idő előtt a börtönből, mivel félő volt, hogy elkapja bent a koronavírust, ami komplikációkat okozhatna nála, mivel asztmás. Most házi őrizetben tölti a büntetése maradék pár hónapjait, és habár egyelőre nem posztolt Twitterre és Instára, de egy vicces kommentet azért megejtett nemrégiben.

A szóban forgó poszt egy hír volt, ami arról szólt, hogy Los Angeles polgármestere arra kérte a lakosságot, hogy jelentsék, pestiesen szólva köpjék be azokat a vállalkozásokat, amelyek megsértik az otthon maradásra és házi karanténra való felszólítást. 69 ez alá kommentelte be, tökéletesen átlátva a helyzet humorpotenciálját, hogy: "Már jövök is segíteni".


A rapper amúgy a TMZ infói és az ügyvédje állítása szerint nem fog trollkodni a közösségi oldalain, és új rap beefekbe se kezd bele, helyette a készülő zenéit fogja promózni. Kár, pedig a TikTok-ot szinte neki találták ki.

Hozzászólások

Érdekes lehet