Keresés

Alig lát ki a szemétből Day az új, "Plasztik" című klipjében

Kócsi- 2019.06.26. 12:38
Pedig nem túl alacsony a srác; pont 2 méter 6 centi.

"Anno azért kezdtem el zenélni,hogy kiírjam magamból minden bánatom,örömöm és szerencsémre rengeteg nyitott fülre találtam,akiknek örömet adott a zeném. Azóta rájöttem, hogy nem csak körülöttem forog a világ és már tudom a problémákat globálisan is látni, átélni. Szeretném, ha 3 percet szánnátok arra, hogy megnézitek a klipem és ha már 1000 - ből egy ember hozzáállása változni fog, már megérte. Köszönöm." - írta Facebookon Day a tegnap megjelent, Plasztik című legújabb klipjéhez bevezetésképpen, melyben az emberi életteret lassan teljesen ellepő, égig érő szeméthegyek, illetve a "hétköznapi" környezetszennyezés ellen emel szót a soproni rapper.

Napjaink egyik - ha nem A - legégetőbb problémájáról beszélünk, hiszen a már saját bőrünkön érezhető globális felmelegedéshez is hathatós köze van a rengeteg hulladéknak, amit az emberiség napról napra kitermel, illetve amit aztán nemtörődöm módon simán elszór utcán, patak parton vagy éppen a Mount Everest csúcsán - merő lustaságból.

Day reméli, hogy a termeszetfilm.hu és a Pet Kupa segítségével létrejött vizuál felnyítja néhányak szemét, ezzel is téve egy apró lépést az egészségesebb, élhetőbb Földünk felé.

Mivel mindannyiunknak ez lenne az érdeke.

Hozzászólások