Keresés

DaBaby leribancozott egy nála alacsonyabb gyereksztárt

Offmedia- 2021.02.22. 14:32
DaBaby a napokban ledobott egy új freestyle-t, SpotemGottem “Beatbox" című dalára, melyben többek közt a gyereksztár JoJo Siwa-t is megemlíti, egy ribancnak nevezve őt. A sort totális megdöbbenés fogadta Twitteren, sokan nem értették, hogy mi baja a rappernek a 17 éves táncos-énekessel, míg a rapper szerint semmi beef nincs, így jött ki a rím.

Turn me up, n***as gon' see why
N**ga, you a bitch, JoJo Siwa (Bitch) -
szól az idézett sor.

DaBaby nem csak JoJo-t, de más ismert embereket is belefűzött a freestyle-ba, többek közt T.I.-t és Stevie Wondert is megemlíti, utóbbit egy az énekes vakságával kapcsolatossal poénnal egybekötve. Mégis a JoJo soron ütköztek meg a legtöbben, ami annyi mémet és reakciót szült Twitteren, hogy DaBaby kénytelen volt válaszolni a vádakra. Mint egyik tweetjében írja, a gyereksztár a 3 éves kislányának a kedvenc előadója, minden egyes termékét megvették neki, a sor pedig csak "játék volt a szavakkal", nincs mögötte semmi gyűlölet, szimplán így jött ki a rím. "Csak szeretet van a részemről, ragyogj tovább!" - zárta a posztját.


DaBaby magyarázata ellenére megállíthatatlanul érkeztek a mémek, egyesek azon poénkodtak, hogy DaBaby a való életben alacsonyabb, mint JoJo, mások azt vízionálták, hogy a gyereksztár miként fog bosszút állni DaBaby-n, de volt aki azon viccelődött, hogy a rapper kislánya fog visszavágni apjának a tiszteletlen sor miatt.(Complex)

Hozzszlsok

rdekes lehet