Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Danielle Bregoli, avagy a Cash Me Ousside mémlány rapkarrierbe kezdett

Danielle Bregoli, avagy a Cash Me Ousside mémlány rapkarrierbe kezdett

Offmedia- 2017.08.26. 12:23
Bhad Bhabie.
Forrás: Instagram
Meddig tud nőni egy mém? Danielle Bregoli, a januári Cash Me Ousside / How Bow Dah videó főszereplője esetében egyértelműen egészen nagyra.

Aki lemaradt volna, a most 14 éves Bregoli azzal lett híres, hogy egy Mónika Show szerű műsorban gangsztán viselkedett, leribizte a közönséget, és még egy verést is kilátásba helyezett nekik. A videó virális lett, ezután pedig nem volt megállás, a kislány verekedésekkel, és Insta videóival gerjesztette tovább a hírnevét, ezt pedig már az internetsztárokat kihasználó cégek se nézhették tovább beavatkozás nélkül, szóval egyikük gyorsan felkarolta a lányt, és azóta van saját Youtube csatornája, folyamatosan turnézik, ahol ki tudja mit csinál pontosan, és egy valóságshowja is készülőben van. A Celebrity Net Worth márciusban azt jósolta, hogy az év végére dollármilliomos lehet a lányból.

Na, de akkor visszatérve a jelenbe, lássuk is mi ez a rap vonal. Bregoli érezhetően kedveli a hip hop zenének a friss ágát, hisz felpörgése elején szerepelt egy Kodak Black videóban, de lógott ő együtt Lil Pumppal is, tehát ebben nem üt el a korosztályától. Ez viszont nem volt elég, felvette a Bhad Bhabie nevet, és már kint is van az első kislemeze, “These Heaux” címmel, amit most oltogathatnánk olyanokkal, hogy 2Pac nem forog, hanem egyenesen centrifugál a sírjában, de most őszintén, ez még meg is ugorja azt a szintet, amit elvárnánk egy 14(!!) éves lánytól, aki "ribancnak" hívja a rajongóit a videóiban. Ráadásul még felvevőközönség is van rá, hisz közel 800 ezres nézettség mellett a tinilányok szétadják. Lesz itt még Future kollab.

Hozzászólások