Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • DJ Khaled kiakadt, amiért az új lemeze csak második lett Tyler, the Creator után

DJ Khaled kiakadt, amiért az új lemeze csak második lett Tyler, the Creator után

Offmedia- 2019.06.09. 16:36
Azóta már Billie Eilish is beelőzte.
A május közepén megjelent tizenegyedik DJ Khaled lemez, a Father of Asahd ismét a legismertebb kurrens előadók segítségével állt össze, mégsem sikerült a producernek a Billboard lemezeladási listájának a tetejére jutnia vele, és ennek nagyon nem örül.

Khaled csak a második lett a nagy albumharcban, míg Tyler, the Creator "IGOR" című nagylemeze foglalta be a top helyezést, a rapper karrierje során először amúgy. Khaled ezt nem igazán tudta megemészteni, a Page Six forrásai szerint totálisan kiakadt a kiadójára, őket hibáztatta, hogy miért nem lett első a cucc, miközben a lapnak nyilatkozó emberek szerint Khaled szimplán túlhypeolta a megjelenést, úgy állította be, mintha az évezred kiadványa lenne.

Itt viszont nem állt meg Khaled, Instagram videóban beszélt egyfajta zavaros összeesküvésről, miszerint az érdemli meg az első helyet, akinek TÉNYLEG hallgatják a zenéit. Az azóta törölt videóban Khaled azt mondja, hogy ő "jó" zenét készít, amit játszanak a rádiók, az emberek a kocsijukban bömböltetik, és még a borbélyoknál is az ő cucca szól, emiatt ő érdemli meg az első helyet, nem pedig a "rejtélyes zenék", amiket állítása szerint sehol sem lehet hallani. Itt sokak szerint Tylerre utal. 


Tyler persze poénra vette a dolgot, először is belájkolta a kiakadó videót, majd azon nevetgélt, hogy annyira "rejtélyes zenéket" készít, hogy teltházas koncertjei vannak. Egy hétre rá amúgy már nem Tyler vezeti a lemezeladási listákat, hanem ismét Billie Eilish debütáló lemeze, biztos mert ő is rejtélyes zenéket készít.

Hozzászólások