Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Egy vélhetően részeg férfi többször rálőtt a Hilton Hotel recepciósára, mert az nem tudta megmondani, hol van 21 Savage

Egy vélhetően részeg férfi többször rálőtt a Hilton Hotel recepciósára, mert az nem tudta megmondani, hol van 21 Savage

Kócsi- 2020.06.04. 14:02
Az alkalmazottnak az komolyabb baja nem esett.

Egészen bizarr, egyben sokkoló jelenetek játszódtak le tegnap az atlantai Hilton Hotel előterében. Egy, a szemtanúk elmondása szerint valószínűleg illuminált férfi jelent meg hajnal kettőkor a szálloda recepciójánál, és hangosan 21 Savage holléte felől kezdett kérdezősködni. Az éppen ott tartózkodó személyzet tagjainak viszont fogalma sem volt róla, miről beszél az illető, ezért nem is válaszoltak neki, bízva abban, hogy így rövid úton pontot tehetnek a túlságosan is egyoldalú társalgás végére.

Hallgatásuk azonban még jobban felbőszítette az egyre zavartabban viselkedő férfit, aki hirtelen előkapta a pisztolyát, majd lesújtott vele az egyik recepciósnőre. Az ütés után sem hátrált meg a támadó, kibiztosította fegyverét, és többször, közvetlen közelről rálőtt ugyanerre az alkalmazottra. Szerencsére nem célzott jól: háromszor találta el a nőt, de csak a vállán, illetve a karján, így az könnyebb sérülésekkel megúszta az attakot.

A 21 Savage után „érdeklődő” férfi egyébként a hotel szállóvendége volt, bár most már a rendőrség vendégszeretetét élvezi, miután a yardok a helyszínen letartóztatták.

(HipHopDX)

Hozzászólások

Érdekes lehet