Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Eminem és Lil Wayne lehetnek a zenei fellépők Mike Tyson visszatérő meccsén

Eminem és Lil Wayne lehetnek a zenei fellépők Mike Tyson visszatérő meccsén

Offmedia- 2020.07.29. 22:02
Az előzetes infót a Mike előtt bokszoló Jake Paul kotyogta el.
Mike Tyson szeptember közepén visszatér a ringbe, egy Roy Jones Jr. elleni egyszeri bunyóra, a szerződést már megkötötték, most már csak a hype pörgetése van hátra.

Az egyik ilyen hype növelés a fiatalabb közönséget megcélzó felvezető meccs lesz, ahol a YouTuber Jake Paul, és az ex-NBA játékos, Nate Robinson püfölik majd egymást. Jake Paul nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy mennyire várja a szeptember 12-ei estét, mely állítása nem a pénzről fog szólni (lol), emiatt pedig ő sem kért olyan sok dellát, mint megtehette volna. "Semmi sem történik mostanában a járvány miatt,  ezért azt akarjuk, hogy ez nagyot robbanjon a sportvilágban. Mike előtt bokszolni hihetetlen élmény lesz" - mondta Jake, majd lazán bedobta, hogy Lil Wayne és Eminem is fellépnek az estén, de eléggé hezitált,hogy ezt valóban kimondhatja-e. "Lehet tévedek, de Post Malone is ott lesz" - tette még hozzá.

Eminem fellépése amúgy abból a szempontból nem lenne meghökkentő, hogy a rapper elég jó kapcsolatot ápol Mike Tysonnal, a bokszoló szerepelt Shady egyik videójában, márciusban pedig Em ment el Tyson podcastjébe, mint vendég. Az eseményt amúgy élő közönség nélkül rendezik meg, fizetett netes streamen keresztül lehet csak követni.

(HNHH)

Hozzászólások

Érdekes lehet