Keresés

Eminem: Tudom, hogy csak egy vendég vagyok a hiphop világában

Offmedia- 2020.02.24. 13:10
Nem akarom, hogy a hiphop királyának tartsanak - mondta.
Eminem nemrég leült egy egyórás interjúra a Kxng Crooked-del, természetesen főleg az új, Music To Be Murdered By apropóján, de a beszélgetés során több érdekes topik is megvitatásra került.

Az egyik ilyen téma a New York-i rapper, Lord Jamar azon kommentjei voltak, miszerint Eminem csak egy vendég a hiphop szcénában, utalva nyilvánvalóan arra, hogy Eminem fehér, az amerikai szcéna pedig többségében egy feketék által uralt terület. Jamar és Eminem már régóta beefelgetnek, legutóbb épp ezen a megszólalásán vesztek össze, amihez Jamar azt is hozzátette, hogy a gettókban senki sem hallgatja Shady zenéit. Em most valamilyen szinten igazat adott Jamarnak: "Nem tudom, hogy van-e lehetőségem erről beszélni, de az elég vicces egy bizonyos emberrel való beefemben, hogy én sosem mondtam, hogy nem vendég vagyok a hiphop szcénában. Egyértelműen egy vendég vagyok. Sosem mondtam, hogy nem. Azt sem mondtam soha, hogy én lennék a stílus királya. Volt egy "Kings Never Die" című dalom, de az se arról szólt, hogy magamat kineveztem a királynak. Sose akartam én lenni a hiphop királya. Egyáltalán ki a faszom a hiphop királya? Létezik egyáltalán ilyen?" - mondta, majd azzal folytatta, hogy csak azért mert ő adja el a legtöbb lemezt, és tud gyorsan rappelni, még nem jelenti automatikusan, hogy ő a legjobb a szakmában.


Az interjú egy másik pontján kiemelt három rappert, akik szerinte előrevitték a hiphopot mostanában, ők YBN Cordae, J. Cole és Kendrick Lamar. De dícsérte DaBaby-t, is, akinél sose tudja megjósolni, hogy miként fejezi be a rímeit. "Annyira érdekes számomra, ahogy rappel, mivel nagyon jó benne" - magasztalta a rappert. 

Alább lehet csekkolni a teljes interjút.

(Highsnobiety, Revolt)

Hozzászólások

Érdekes lehet