Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Frissült a Fishing On Orfű giga archívuma - visszanézhető az összes tavalyi rap-koncert

Frissült a Fishing On Orfű giga archívuma - visszanézhető az összes tavalyi rap-koncert

Kócsi- 2020.02.21. 13:42
Fesztiválhangulat a karosszékbe süppedve.

Most, mikor a tavalyi év utolsó hónapjainak szőnyegbombázása után kissé elcsendesülni látszik a magyar underground hiphop színtér, érdemes átnyálazni a Fishing On Orfű Youtube csatornájának kínálatát, hiszen a fesztivál hangyaszorgalommal dolgozó munkatársai az elmúlt hetekben elérhetővé tették az összes, 2019-es fellépés kép, illetve hanganyagát. Hatalmas mennyiségű, több mint 100 órányi videót töltöttek fel, amely nyomokban a hazai rap-szcénából ismert arcokat is felvonultat. (Na jó, nyomozni azért nem kell, mivel a Fishingen a korábbiakhoz képest egyre hangsúlyosabb szerepet kap a magyar hiphop - igaz, itt nem a flexelgetős magamutogatás, hanem inkább az egyedi, tartalmasabb vonulat van porondon.)

Szóval, hogy ne kelljen felesleges keresgéléssel tölteni a drága időtöket a fesztivál amúgy is ultra-giga-mega archívumban, összeszedtük az általunk legizgalmasabbnak gondolt (tíz) fellépőt, a teljesség igénye, és bármiféle toplista nélkül.

Vicc Beatz


Kapitány MátéMikee MykanicSaiid


Mulató AztékokSör és Fű


Slow Village


EPMK


Gege


Gazsi Rap Show


Természetesen idén is megrendezésre kerül a Fishing On Orfű feszt, ezen a linken bővebb infót kaphattok a négy napos hepajról.

Hozzászólások

Érdekes lehet