Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Havoc: Még nevettem is Prodigy halálhírén, azt hittem egy rossz viccről van szó

Havoc: Még nevettem is Prodigy halálhírén, azt hittem egy rossz viccről van szó

Kócsi- 2017.06.23. 10:19
Sajnos nem az volt.
Forrás: Instagram

Először szólalt meg Havoc - a Mobb Deep másik fele-, Prodigy halálával kapcsolatban. Egy-két rövidebben poszton kívül még nem beszélt arról, hogy miként éli meg barátja elvesztését.

Először azt gondolta, hogy valami ócska, rossz viccről van szó. Még nevetett is az egészen.

"Húsz éve járok P-vel kórházba. Persze, nem minden nap, de teljesen hozzászoktunk már a szituhoz. Ha rosszul érezte magát befeküdt egy rövid időre. Három vagy éppen öt napra. Aztán amikor kijött, olyan volt, mint akit kicseréltek. Egyáltalán nem gondoltam, hogy olyan szörnyen beteg lenne"

- mondta a TMZ magazinnak egy videóinterjúban a minap.

"Tudtam, hogy most is kórházban van, de eszembe sem jutott, hogy meghalhatott. Sokszor terjedtek már ilyen rémhírek róla korábban is, az ember már nem veszi komolyan az ilyesmit. Amikor hallottam, hogy P elhunyt egy las-vegasi kórházban, megmondom őszintén nevettem. Nem beszéltem ugyan vele, de az egészségi állapotával tisztában voltam. Hogy megnyugtassam a lelkem felhívtam a menedzserünket, és rákérdeztem mi van Prodigy-vel, bár tényleg azt hittem kamu az egész."

"Akkor szembesültem az igazsággal. A menedzserünk úgy sírt, ahogy még senkit sem hallottam eddig. Nem is bírtam sokáig, le kellett tennem a telefont. Éppen autót vezettem, az öt éves gyerekem ült hátul. Nem is emlékszem, hogyan értünk haza..."


Havoc még most sem tudja felfogni, hogy mi történt. Képtelen rá, hogy Mobb Deep számokat hallgasson, nem tud ránézni a közös képeikre sem.

"Tizenöt évesen ismertem meg. Most negyvenhárom vagyok. Nem tudom elhinni. Egyszerűen nem megy."


Hozzászólások

Érdekes lehet