Keresés

Juice WRLD örökösei szerint tervben vannak posztumusz albumok

Offmedia- 2020.01.24. 14:56
Juice-nak is maradt fent rengeteg kiadatlan dala.
Szomorú, de mintha manapság megszaporodtak volna a posztumusz megjelenések a hiphop szcénában. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy lehet ezt jól és rosszul is lehet csinálni, előbbire tökéletes példa Mac Miller posztumusz megjelent, de nagyon is tervben lévő "Circles" című lemeze, utóbbira pedig ott a mindenki számára elrettentő példa, XXXTentacion utolsó posztumusz cumója, melyet gyakorlatilag vendégelőadók segítségével tákoltak össze.

A posztumusz megjelenések trendjét Juice WRLD örökösei sem fogják megtörni, mint egy Instagram posztban kifejtették, tervben van, hogy kiadják valamilyen formában azt a rengeteg kiadatlan zenét, amit még a halála előtt vett fel. A zenész állítólag több mint 2000 kiadatlan dalt hagyott maga után, tehát lesz miből válogatni. A posztból az is kiderül, hogy egy chicagói megemlékezést is tartanak majd valamikor a jövőben.


Juice rövid karrierje során két nagylemezt jelentetett meg, legutóbb Eminem új albumán tűnt fel a hangja egy kollab erejére. A rapper oxikodon és kodein túladagolásba halt bele tavaly decemberben.

Hozzászólások

Érdekes lehet