Keresés

Kanye West bejelentette, hogy mostantól csak gospel zenét készít

Offmedia- 2019.09.30. 14:10
De hol van a "Jesus is King"?
Kanye West kilencedik nagylemeze, a "Jesus is King" továbbra sem jelent meg, hiába lett bedobva már legalább vagy 3 dátum az elmúlt hetekben. Ez viszont nem azt jelenti, hogy nincsenek emberek, akik ne hallották volna az elvileg kész projektet, hisz a hétvége során Chicagóban lemezhallgató partit tartottak, ahol egy az album gospel tematikáját követő filmet is levetítettek.

Ezen szerencsések közt volt Andrew Barber is, a Fake Shore Drive nevű hiphop blog szerzője, aki apró infókat is elhintett Twitteren a projektről. Elmondása szerint az alapok megütik a Watch the ThroneYeezus, vagy épp a My Beautiful Dark Twisted Fantasy lemezek színvonalát, Ye szimplán gospel köntösbe burkolt egy csomó dalt. 


Andrew azt is megerősítette, hogy a lemez közreműködői közt feltűnik majd Kenny G, Fred Hammond és Ant Clemons mellett a Clipse duó is (Pusha T és No Malice együtt). A Ty Dolla $ign és Nicki Minaj közös "New Body", ami eredetileg a Yandhi lemezre került volna fel elvileg törölve lett a "Jesus is King"-ről (azért csak elvileg, mert Kanye-nál sose lehet tudni, mi lesz a végkimenetel).


A legerősebb infó mégis az, hogy Ye a lemezhallgató partin bejelentette, hogy felhagy a világi zenék készítésével (pl. hiphop), és mostantól csakis gospelt készít. A "Jesus is King"-nek jelenleg nincs új megjelenési dátuma.(Highsnobiety)

Hozzászólások