Keresés

Lil Fame beateken érkezik Sean Price negyedik posztumusz albuma

Kócsi- 2019.11.26. 14:45
Egyenesen a karácsonyfa alá.

December 20-án, a Duck Down Music gondozásában lát napvilágot Sean Price negyedik posztumusz albuma a Price Of Fame, melyen az összes alapzenét az M.O.P. mindenese, Lil Fame szerzett. A páros még 2015-ben kezdett el dolgozni a közös cumón, de P váratlan halála következtében - érthető módon - a projekt parkolópályára került, hiába vettek fel több számot, illetve számkezdeményt addigra a srácok.

Most viszont, négy évvel és három posztumusz albummal a tragédia után a Duck Downnál újra leporolták a jóindulattal is csak félkésznek nevezhető albumot, és néhány, korábban Sean Price-szal baráti viszonyt ápoló emszí segítségével kitöltötték az „üresen tátongó” nyers részeket is.


A ráncfelvarrást követően végül 11 trekk - köztük két skit és mindösszesen egy szóló - került fel a Price Of Fame-re, többek között Rock, Tek, Illa Ghee, valamint Lil Gun közreműködésekkel felturbózva, de néhány mondat erejéig P özvegye, Bernadette Price is szót kér a korongon.

A lemez tracklistjét alább csekkolhatjátok, míg a cikk végén egy, a múlt hét végén publikált animációs filmecskét nézhettek meg, amolyan kedvcsináló gyanánt.

Íme, a tracklist:

1. Few Words From Shaun Price & Mrs. Price
2. Big Gun Vs Lil Gun f. M.O.P.
3. Center Stage
4. Boston George f. Tek
5. Sit Your Ass Down Skit
6. Pigs f. Steele
7 They Ain’t Fucking With Us f. Rockness Monsta
8. Remember the Time f. Illa Ghee
9. Wait For It f. Lil Fame
10. Peter Pop Off f. Rim, Teflon & I-Fresh
11. Enemy Of The State f. Conway The Machine, Guilty Simpson & Lil Fame

És végül a promó videó:

Hozzászólások

Érdekes lehet