Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Lil Peep producere állítja, egy teljes iLoveMakonnen kollab lemez lapul a fiókban

Lil Peep producere állítja, egy teljes iLoveMakonnen kollab lemez lapul a fiókban

Offmedia- 2018.11.15. 22:04
És van kiadatlan dala Diplóval, valamint Harry Frauddal is.
Nem a "Come Over When You're Sober Pt 2" lesz az utolsó posztumusz Lil Peep megjelenés, hisz rengeteg kiadatlan zenét hagyott hátra az egy évvel ezelőtt elhunyt zenész - állítja az emo rapper producere, Smokeasac egy az NME-nek adott interjúban.

A producer elmondta, hogy van még bőven kiadatlan Peep zene, hisz csinált zenéket Diplóval, és Harry Frauddal is, sőt egy teljes iLoveMakonnen kollab cucc is fel lett véve, amin ő is dolgozott. "Örülök, hogy abban részt vehettem. Körülbelül 6 dalhoz készítettem beatet a Makonnen lemezre. Peep energiái eléggé megváltoztak azon a projekten, a két Come Over When You're Sober mellett a legjobb munkája lett" - válaszolta a jövőbeli projekteket firtató kédésre.

Smokeasac nem adott konkrét dátumot, hogy mikor hallhatjuk a kollab lemezt, szimplán úgy fogalmazott, hogy megjelenik, mikor itt az ideje. "Mindent leegyeztetek Peep édesanyjával, és gondoskodok róla, hogy mindent leokézzon. Még demo formában vannak csak meg a dalok. Egy kész lemez a vokál oldalról, de még vissza kell mennünk Makonnennel a stúdióba, hogy befejezzük."

Hozzászólások