Keresés
13O
Budapest
2017.09.26., kedd (Jusztina)

Lil Wayne 10 másodperces megakoncertet adott!

Offmedia- 2016.01.18. 10:53
162

A rapper Milánóban viharzott le a színpadról nagyjából két rím után.

Forrás: Getty/Europress

Sokan szeretik, még többen kevésbé. Sosem fogjuk a valaha volt legjobb emszík között emlegetni, talán majd a legrosszabbaknál marad neki hely. Ő Lil Wayne, akitől egyet viszont nem lehet elvitatni, hogy ilyen kevéske tehetséggel egész komoly kis karriert épített fel. Mondjuk ebben nagy segítségére volt az auto-tune, de ez egy másik történet.

Emberünk szombaton Milánóban lépett fel a helyi divathét vendégeként. Hogy mi van?! Hol vannak, már azok az idők, mikor a rapperek nem divatheteken paroláztak, hanem mondjuk jobbnál-jobb lemezeket raktak össze?!

A jó Lil Wayne felpattant a színpadra, elkezdte az első számát, a hihetetlen jó rímekkel teletűzdelt "John"-t. Érezd az iróniát...

Az emszí próbálta rávenni a közönséget, hogy: "ugyan csapják már fel a k*baszott kezüket", de hiába erőlködött a hallgatóság nem jött tűzbe. Pedig hiphop bulikon ez jó százalékkal be szokott jönni. De nem most. Wayne annyira megzavarodott, hogy nem kerültek kezek a magasba, hogy azon nyomban szidalmazni kezdte a közönséget. De ez sem volt elég, 10 másodperccel azután, hogy felment a színpadra, dühében földhöz vágta a mikrofont és elhagyta az épületet. Bepattant egy taxiba és ismeretlen helyre távozott.

Az emszí hivatalos közlése szerint, nem volt elégedett a hangtechnikával, ezért borult ki nála a bili és nem a közönség miatt.

Kam!(hiphopdx nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom