Keresés
12O
Budapest
2017.10.17., kedd (Hedvig)

Lil Yachty nem szereti se Tupac-ot, se Biggie-t...

Offmedia- 2016.08.26. 12:00
3371
A meglehetősen furcsa frizurájú rappert egyáltalán nem érdekli az old-school hiphop.
Forrás: Getty / Europress

Érdekes interjút adott a 19 éves Lil Yachty minap a Billboard magazinnak, melyből kiderül, hogy egyáltalán nem hallgat "régi" rap számokat.

Sőt!

Elmondása szerint olyannyira nem érdeklik a kilencvenes évek zenéi, hogy például nem tudna mondani öt számot se Tupac Shakurtól, sem The Notorious B.I.G.-től...

És ezzel semmi gond nincs szerinte, hiszen ő így is elég pénzt keres, anélkül, hogy bárki megmondaná neki, hogy kit, vagy mit hallgasson.

Érdekes okfejtés, annyi szent!

De ez még nem minden. A piros hajkoronával büszkélkedő tini, azt is elárulta az interjúban, hogy
kimondottan gyűlöli a komolyabb hangvételű zenéket, és nem érti, miért kell "okoskodó" számokat írni, hiszen az egész rap-biznisz csupán a bulikról és a jókedvről szól. Annyira unalmasnak tartja azokat a számokat, amikben van némi mondanivaló, hogy rögtön elalszik, ha egyet is meghall valahol (!).

És még mindig nincs vége, még mindig tudta fokozni a tag. Lil Yachty-ról tudni kell, hogy a szövegírást tekintve nem éppen egy nagy tehetség. Inkább anti-tálentumnak mondanánk a srácot. De ezzel is tisztában van, úgy érzi, nem kell jó dumákat írnia, hiszen a rap már nem erről szól. Nagyon idegesíti az is, ha idősebb formák kommentelgetnek a zenéi alá, mert általában negatív kritikával illetik. De ő, csak megnézi a facebook profiljukat és megnyugszik, mert látja ám, hogy egy harmincas éveiben járó fószer írt neki.

És ez, Lil Yachty-t hidegen hagyja.

Légy Te is olyan mint Lil Yachty, vagy inkább NE!(billboard.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom