Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Tekashi 6ix9ine több dalszövegét is felhasználják a bíróságon bizonyítékként

Tekashi 6ix9ine több dalszövegét is felhasználják a bíróságon bizonyítékként

Offmedia- 2019.08.06. 15:13
A rapper várhatóan szeptemberben vall az emberrablója ellen.
Folytatódik 6ix9ine utcai bandája, a Nine Trey Gangster Bloods tagjai elleni persorozat, melynek során a rapper több dalszövegét és klipjét is fel fogják használni, mint bizonyíték - tudta meg a Complex egy a birtokukba jutott 41 oldalas bírósági iratból.

A portál azt írja, hogy a következő tárgyalási időpont szeptember 9. lesz, mikor a New York-i rapper 2018-as ki és elrablásával gyanúsított Anthony "Harv" Ellison, valamint egy bizonyos Aljermiah "Nuke" Mack nevű drogdíler, aki júniusban került a képbe, állnak majd a vádlottak padjára. A dokumentum megemlíti, hogy egy CW-2 fedőnevű személy (ő nagy valószínűséggel 6ix9ine) is vallani fog a meghallgatásukon. 69-nak állítólag eskü alatt kell vallania arról, hogy az elrablása után 50 ezer dolláros vérdíjat tűzött ki Ellison fejére bosszúból, és arról, hogy a barátai gépfegyvereket vittek a lakására, mivel félt a további támadásoktól. Tekashinak azt is be kell ismernie, hogy 2017 novemberében a bandatag haverjai közül többen megtámadták a szintén rapper Trippie Redd-et és társaságát, és a "Gummo" című dalában nem túl kedves utalást tesz Trippie turnémenedzserére, ezzel is bizonyítva, hogy köze volt a támadásokhoz. De nem ez az egyetlen dal, melyet felhasználnak a bíróságon. A "Kooda," "Billy," és Casanova "Don't Stop" című trekkje mind bizonyítékként lesz felhozva. 

A "Kooda" például a Casanova-nak (a két rapper ekkoriban beefben volt, mivel ellenséges bandák tagjai voltak) intézett sorok miatt lesz felhozva példaként, valamint azért, mert 69 arról rappel benne, hogy míg más bandák csak pofáznak, a Nine Trey Gangster Bloods cselekszik is, és ha kell a tagjai meghúzzák a ravaszt. 

Végül ott van 69 "Billy" című dala, melyben felhozza, hogy habár ellenséges bandatagok megkérdőjelezik azt, hogy ő tényleg utcai törvények szerint él, ő nem csak egy rapper, hanem valódi bandatag is. 

A rapper már korábban egyezséget kötött a hatóságokkal, hogy segíti a nyomozást, cserébe csökkentik a büntetésének súlyosságát. Pontos részleteket viszont továbbra sem lehet tudni, a találgatások 2020-as szabadulásról mennek. 69 barátnője, Jade nemrég arról posztolt Instagramra, hogy a rapper fél év és szabadul, ezt a kiírást viszont később módosította valami másra, így a 6 hónapos szabadulást nem lehet készpénznek venni.

Legutóbb a Tay-K nevű rapper ellen használták fel a saját dalszövegeit, de ebben a cikkben végigvettük, hogy mennyire gyakori, hogy a rappereknek a saját szövegeiket kell magyarázniuk a bíróságon.

Hozzászólások