Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Yung Lean megmagyarázta, miért nem került fel egy Playboi Carti verze az új lemezére

Yung Lean megmagyarázta, miért nem került fel egy Playboi Carti verze az új lemezére

Offmedia- 2020.05.19. 18:34
Nem rajta múlt.
Pár napja jelent meg Yung Lean legújabb, "Starz" című albuma, melyen egyetlen közreműködő van, Ariel Pink személyében, pedig nem ez volt az eredeti terv. A "Yayo" című dalra Playboi Carti is rákerült volna, de végül valamilyen oknál fogva a verzéje nélkül jött ki a dal. 

A svéd zenész egy Instagram posztban magyarázta el, hogy mi történt, kihangsúlyozva, hogy nem az ő döntése volt Carti levétele a trekkről.

"Yoo, nagyon nagy köszönet mindenkinek, aki részt vett az album elkészítésében, és persze a rajongóimnak. Imádom ezt a lemezt, iszonyat büszke vagyok rá. Néhány név, akik nélkül nem jöhetett volna létre: Whitearmor & Sherm, Ariel Pink, Carti (az ő kiadója vetette le a verzét a lemezről, nem ő vagy én), és persze az összes svéd és portugál stúdió" - írta. Carti kiadója amúgy az Interscope Records alá tartozó A$AP Rocky által alapított AWGE.


Ez nem az első eset amúgy, hogy Playboi Carti verze nélkül marad egy lemez, tavaly nyáron Trippie Redd "!" albumáról tűnt el magyarázat nélkül egy trekk, amin a babahangú rapper is szerepelt, igaz ott gyanús, hogy Trippie sértődött meg, miután a rajongói jobban élték Carti részét, mint a teljes lemezt.

(Genius)

Hozzászólások

Érdekes lehet