Kövess minket

Hiphop

Hivatalosan is vád alá helyezték Takeoff feltételezett gyilkosát

Megosztva

Hivatalosan is vádat emeltek Patrick Xavier Clark ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy lelőtte Takeoff-ot. A Harris megyei kerületi ügyészség megerősítette, hogy a hatóságok csütörtök reggel (május 25.) hivatalosan is vádat emeltek Clark ellen. A Migos rapper, valódi nevén Kirsnick Khari Ball november 1-jén halt meg egy privát rendezvényen történt lövöldözésben, amelyben két másik személy is megsérült. Most úgy tűnik, hogy tárgyalás következik, és végre legalább valamiféle lezárást kaphatnak az MC szerettei.

Clarkot tavaly decemberben tartóztatták le, majd 1 millió dolláros óvadékkal szabadult. Utóbbi nagyon fura volt, mivel sem a férfinak, sem a családjának nem volt ennyi pénze, helyettük egy a férfi ártatlanságában bizonyos „aggódó állampolgár” tette le a pénzt, aki Clark „családi barátjának” tartja magát.

Clark várhatóan arra hivatkozik majd a bíróságon, hogy önvédelemből lőtt. Ügyét nehezíti, hogy elfogása előtt állítólag megpróbált Mexikóba szökni, ezek szerint mégsem volt annyira biztos a saját ártatlanságában.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés