Kövess minket

Film

Hugh Jackman visszatér Farkas szerepébe, méghozzá a Deadpool 3-ban

Megosztva

Ryan Reynolds a közösségi médián jelentette be kedden, hogy készül a Deadpool 3 című szuperhősfilm, és Hugh Jackman Farkast alakítja majd benne.

A Deadpool első két részében már emlegették Farkast (Wolverine-t), és a második rész végén Jackman fel is tűnt – idézte fel a BBC News. Reynolds most a Twitterre és YouTube-ra feltöltött videóban örvendeztette meg rajongóit a hírrel, hogy folytatódik a szuperhősparódia. A felvételen Reynolds először arról beszél, hogy nagy felelősség az immár Marvel Studios égisze alatt készülő harmadik rész elkészítése, majd poénkodva megjegyzi hogy sajnos nincs semmi jó ötlete a folytatásra, ekkor Jackman is feltűnik a háttérben, amint átsétál a kanapén ülő Reynolds mögött. „Hé, Hugh, nem akarod még egyszer eljátszani Farkast?” – kérdezi tőle a kanadai színész. Mire Jackman azt válaszolja: „De, persze, Ryan„.

Jackman először a 2000-ben bemutatott X-Men-filmben játszotta Farkast, majd később több produkcióban alakította a karaktert. Legutóbb a 2017-ben James Mangold rendezésében készült Logan – Farkas című filmben játszotta el, és akkor úgy tűnt, ez volt az utolsó alakítása Farkasként, hiszen meghalt a végén, és Jackman többször is arról beszélt, hogy ez volt a hattyúdala a szerepben.

A Variety szerint a Deadpool 3 2024. szeptember 6-án kerül az észak-amerikai mozikba Shawn Levy rendezésében, aki korábban Az Adam-projekt és a Free Guy című filmeket forgatta Reynoldsszal.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés