Kövess minket

Hiphop

Ice T feladta a rappelést, miután „puhány” és „buta” előadók tűntek fel a szcénában

Megosztva

A nemrég Hollywoodi Csillagot kapó Ice-T megosztotta egy új interjúban, hogy miért döntött úgy, nem ad ki több rap albumot.

A Variety-nek nyilatkozva a 65 éves zenész és színész arról beszélt, kiábrándult abból az irányból, amerre a rapzene a 2000-es években haladt. „Röhejessé vált számomra a zene” – mondta a rapper. „A srácok elkezdtek furcsán kinézni. Az egész olyasmivé vált, ami nekem nem már tetszett„. Ice-T kiemelte, hogy a nála és a kortársainál tapasztalt lemezeladás csökkenés bebizonyította, hogy a mainstream és a fiatalság körében már más hangzás a menő.

Volt egy pont, amikor még rengeteg lemezt adtam el, aztán lehűlt a hangulat. Ezt lehet érezni. Aztán rájöttem, hogy a Public Enemy, Rakim, Big Daddy Kane és a Wu-Tang Clan sem adott el lemezeket” – magyarázta. „Paradigmaváltás történt. Ezek a srácok lágyabbak lettek, és a lágyság nem olyasmi, amit én a közönségnek tudok adni. A hip-hopban az első szó a ‘hip’, szóval nehéz, hogyan maradhat valami hip több mint 10 évig” – tette hozzá.

Ice-T utoljára 2006-ban adott ki önnálló szólólemezt, Gangsta Rap címmel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés