Kövess minket

Pop

Idén érkezhet végre Rihanna új albuma

Megosztva

Rihanna egy új címlapsztoriban beszélt a várva várt új albumáról, melyben azt mondta, „nevetséges lenne, ha az új projekt nem érkezne meg idén„.

RiRi a brit Vogue-nak adott interjút, ahol a Fenty-mogul az anyaságról és az azzal járó hullámvölgyekről is értekezett.

Ó, Istenem, legendás volt” – mondta az első kilenc hónapjáról, amit anyaként töltött. „Tényleg nem emlékszel az előtte lévő életre, ez a legőrültebb dolog. Szó szerint megpróbálsz emlékezni rá – és vannak fotók az előző életemről -, de az érzés, a vágyak, a dolgok, amiket élvezel, minden, egyszerűen nem tudsz azonosulni vele, mert még mentálisan sem engeded meg magadnak, hogy odáig eljuss, mert… mert nem számít” – mondta az énekesnő, aki már a második gyermekével terhes.

Rihanna azt is elmondta a brit Vogue-nak, hogy reméli, idén a zenélés nagyobb prioritást kap, de állítólag ezt még azelőtt nyilatkozta, hogy megtudta, hogy ismét terhes.

Azt akarom, hogy idén legyen” – mondta a kilencedik albumának megjelenéséről. „Őszintén szólva nevetséges lenne, ha nem idén lenne. De én csak jól akarom érezni magam. Csak zenét és videókat akarok készíteni„.

Rihanna korábban azt nyilatkozta, hogy új és furcsa irányba akarja tolni az új zenéit, azelőtt pedig azt, hogy reggae projektet fog ledobni. Az énekesnő amúgy állítása szerint csomó zenét rögzített, de mikor visszatért hozzájuk pár hónappal később, már nem jöttek be neki. „Ez majdnem olyan, mintha megpróbálnál úgy öltözködni, mint régen. Olyan, mintha ‘Fúj, nem. Soha többé nem venném fel azokat.’ Megváltozik az ízlésed, megváltozik a hangulatod„.

Rihanna utoljára 2016-ban jelentetett meg nagylemezt, az ANTI-t.

(VOGUE)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés